Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους με χρέωση του πελάτη. Συνοδεύονται απαραίτητα με συμπληρωμένο το Έντυπο Επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα της παραγγελίας, καθώς και από Δελτίο Αποστολής στην περίπτωση που εκδόθηκε από την εταιρία μας Τιμολόγιο Πώλησης-Δελτίο Αποστολής.

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
2. Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
3. Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί χρησιμοποιημένα, κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με χρέωση του, την δαπάνη επιστροφής.
4. Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων λόγω μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών τους με αυτά της παραγγελίας ή επειδή αυτά είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής των προϊόντων βαρύνουν την εταιρία μας.
5. ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές ορισμένων προϊόντων εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (αναλώσιμα, μάσκες, ορθοπεδικά είδη κ.λ.π.).

Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακυρώσεις παραγγελιών πριν την αποστολή τους γίνονται χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη. Ειδικές παραγγελίες δεν ακυρώνονται εκτός εάν έχει γίνει διαφορετική συμφωνία.

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.
Παρακαλείστε:
1. Να συμπληρώσετε τους κωδικούς προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο.
2. Να συμπληρώσετε τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.
Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των νέων προϊόντων και να προχωρήσουμε στην αποστολή τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρεία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέων προϊόντων.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης:

Με τη χρήση του συνεργάτη μας SPEEDEX με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

1. Για την επιστροφή το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 6,00€ και η χρέωση τους γίνεται στην επόμενη παραγγελία (αποστολή αντικατάστασης).
Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία, ανεξάρτητα με τα προϊόντα επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, IBAN, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο